.

Kolmapäev on btw ;) Täna on rebastele tutvumisõhtu, äkki toimub midagi toredat, lootus on vähemalt. Õnneks pole homseks midagi õppida, positiivne! Reedel lähen koju, vanemad lähevad nädalavahetuseks Pärnusse, seega on maja meie päralt :) Tõotab tulla tore ;) Ootan juba, tahaks koju ja Kallikese kaissu. Muidugi tahaks tegelt Pärnu ka minna, aga ei usu et Kallis sellest väga vaimustuses oleks ja samas, ma ei saa ju Feliksit üksi jätta :D Ta annaks otsad kui peaks 2 päeva õues olema ;) Aga jah, igav on tegelt. Kallis pidi 10min pärast minuga rääkida saama msn-s. Tegin just endale kibuvitsa teed, mmmm ;) Aga ok, et siis lõpetan.



PS. Mul on täna olnud huvitav kirjavahetus Margega (noh, selle tüdrukuga, kellega Tarmo vahepeal oli ;) :D

2 Kommentaare:

aika 12. oktoober 2007, kell 09:15  

"huvitava" kirjavahetuse kohta - ära torgi tuld :p omadest kogemustest tean, et sellest ei tule tavaliselt midagi head, kuigi võib tunduda hea võimalusena iseenda võimu näidata (jaajaaaa, olen jah targutaja, aga tahan ju ainult, et pisikesel nämmsatikal kõik hästi oleks ja hästi jääks:)
A.

N2mmsatikas 12. oktoober 2007, kell 13:11  

Ei, tegelikult oli ka huvitav :D Ja ega seal midagi paha ei olnud. Tegelt ka (A) Ja ma usun, et jääbki hästi, noh, loota ju võib vähemalt ;) Viimased nädalad on seda näidanud :)

blog counter

About Me

Followers