Super nädalavahetus!

Reede: Lühike päev koolis. Seejärel suurem ettevalmistus õhtuks (poes käik, korralik koristamine korteris). Õhtul kõigepealt rummaritega (-1) minu juures väike nali ja naps, seejärel ühinesime R ja Karliga linnas ning liikusime Illegaardi istuma - jällegi meeletult tore. Mingi hetk liikusime kahekesi R juurde.

Laupäev: Vaatamata täiesti üüratule peavalule ja mitte kõige paremale enesetundele olin suuteline ennast umbes poole 9 ajal kodu vedama, et siis kella 10 ajal lendama minna. Seekord ei jäänud isegi kõrvad lukku, nii et progress ;) Ülejäänud päeva lihtsalt magasin maha ja õhtul vaatasin telekat ja kuulasin muusikat.

Pühapäev: Võtsin ennast lõpuks kokku, et koristada ära see läbu, mis juba reede õhtust saadik toas valitses :$ Sorisin natuke vanades piltides ja nostalgitsesin. Otsustasin, et õues on liiga ilus ilm, et lihtsalt toas passida. Seega, pakkisin ennast sisse, panin muusika käima ja läksin jalutasin lihtsalt niisama tunnike linnas. Koju jõudes jõin ära tassi mustsõstra teed ja enesetunne on super!

1 Kommentaare:

aika 20. veebruar 2011, kell 17:33  

ilusa ilma osas on Su 100% õigus, meie käisime ka Kirkega jalutamas (venna magas toas :) - Piiga linaga kõhu peal ja kolmveerand tundi värskes õhus, super! ja see kõik pani mind veel rohkem kevadet ootama...

aga nii tore nii positiivset postitust lugeda, hea meel Su pärast, õekene :)

blog counter

About Me

Followers